Al sinds we zijn begonnen leveren we een uitgebreid pakket met diverse modellen handzenders, draadloze drukknoppen, draadloze codeklavieren en ontvangers om eenvoudig, stabiel en comfortabel deuren, hekken, slagbomen of andere automatiseringen te bedienen.

Wij zijn blij dat we een nieuw lid aan deze familie kunnen toevoegen met onze robuuste industriële zender met 1000 kanalen, type: STARK868-LORA.

De STARK868-LORA is een industriële bi-directionele radiozender die geschikt is voor voor het bedienen van 1000 deuren met één of drie knoppen.
De STARK868-LORA werkt op een 868MHz-frequentie in een CSS-systeem dat een hoge immuniteit tegen interferentie heeft en een zeer groot bereik (tot maar liefst 1,2 kilometer) garandeert.

Via het numerieke toetsenbord wordt het nummer van de gewenste deur ingedrukt en via de bedieningstoetsen bedient u de betreffende deur. Het nummer van de deur is eenvoudig af te lezen op het LCD display en dankzij het bi-directionele signaal verschijnt op het LCD display een melding als het signaal door de ontvanger is ontvangen. De stootvaste behuizing is voorzien van een stevige clip en een wandhouder wordt standaard meegeleverd.
Door de hierboven omschreven eigenschappen en de robuuste behuizing met bescherming IP67 is de STARK868-LORA uitermate geschikt voor toepassing in een industriële omgeving.

Omdat het bi-directionele LORA systeem niet compatibel is met onze standaard frequentie (868MHz/Keeloq), is voor deze een aparte ontvanger, type: MARK868-LORA nodig. Deze ontvanger is voorzien van 3 uitgangen en in een robuuste behuizing met beschermingsgraad IP66 geplaatst.

Later dit jaar zal de industriële zender met 1000 kanalen, type: STARK433/868 uitgebracht worden. Deze zender zal compatibel met de standaard frequentie van RDA (868MHz/Keeloq) en de 2e frequentie van RDA (433MHz/Keeloq) zijn.

Heeft u vragen over deze nieuwe innovatie van RDA? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via: sales@rda-bv.nl of bel met +31 – (0)416 66 00 44.