[rev_slider alias="homepagina"]

FAQ

Heeft u vragen? Vindt hier uw antwoord op de meest gestelde vragen aan RDA

Staat uw vraag of antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van RDA?

Ruim 10 jaar ervaring, een eigen R&D, ruime voorraad en snelle service garanderen een compleet programma hoogwaardige en duurzame producten welke een geschikte oplossing bieden voor praktisch ieder vraag.

Waar kan ik RDA producten kopen?

RDA heeft een breed netwerk met installateurs, kijk op DEALERS voor uw dichtstbijzijnde installateur of neem contact met ons op en ontvang het adres van de dichtstbijzijnde installateur!

Neem contact op

Wat moet ik weten om de juiste automatisering voor mij te kiezen?

Om een RDA automatisering goed te installeren, moet u het type, de grootte en het gewicht, de wijze van toepassing van de deur / poort kennen. Tevens is de situatie ter plaatse van belang bij het kiezen van de juiste motor essentieel voor het waarborgen van een goede werking en een lange levensduur. Wij raden u aan contact op te nemen om persoonlijk advies te ontvangen.

Neem contact op

Welke beveiligingen moet ik toepassen?

RDA biedt een breed scala van beveiligingsproducten zoals fotocellen, knelbeveiligingen en waarschuwingslichten. De noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen welke geïnstalleerd moeten worden hangen af van het type deur / poort en de situatie ter plaatse. Het is belangrijk om persoonlijk advies te vragen met betrekking tot de beveiligingsproducten welke u nodig heeft.

Neem contact op

Levert RDA ook Deuren en hekwerken?

RDA biedt een compleet programma aandrijvingen, besturingen en toebehoren voor deuren, poorten en slagbomen, maar wij verkopen geen deuren of hekwerk. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze dichtstbijzijnde installateur.

Neem contact op

Kan ik met mijn handzender zowel mijn garagedeur als mijn poort bedienen?

Natuurlijk, al onze handzenders communiceren met onze ontvangers! U kunt bijvoorbeeld met een 2-kanaals zender, type: VICTORY, uw garagedeur aanleren op toets 1 en uw poort op toets 2.

Wat gebeurt er in geval van een uitval van de netvoeding?

Alle RDA producten voor deur- en poort automatisering zijn voorzien van een noodbedieningssysteem om de deur of poort handmatig te kunnen openen en/of sluiten in geval van een stroomstoring. Voor de 24V-versies is er ook een handige uitbreiding met noodaccu verkrijgbaar welke optimale prestaties in alle situaties mogelijk maakt.

Kan de automatisering defect raken bij extreme weersomstandigheden als sneeuwval?

Alle RDA producten voor deur- en poort automatisering kunnen temperaturen tot 15 graden onder nul (sommige tot 20 graden onder nul) weerstaan. In geval van zware sneeuwval moet u het sneeuw verwijderen uit het bewegingsgebied van de deur of poort om te voorkomen dat deze wordt geblokkeerd. Tevens dienen eventueel toegepaste fotocellen vrij van sneeuw of vuil te worden gemaakt voor een goede werking.