SE8FU1-300x225Wij melden u dat GfA elektromaten tijdens de R+T beurs te Stuttgart een nieuwe industriële aandrijving met geïntegreerde frequentieregelaar, type: SE 8.65 FU, voor gebalanceerde sectionaal deuren heeft geïntroduceerd.

Deze aandrijvingen zijn, dankzij de “ONE-BOX” behuizing, voorzien van zeer geringe afmetingen waardoor deze aandrijvingen in praktisch iedere situatie gemonteerd kunnen worden. Tevens zijn deze aandrijvingen licht (slechts 9,5Kg.) waardoor de montage eenvoudiger is.

Het nieuwe kabel-systeem, XES kabel, kan in diverse lengtes worden besteld en draagt bij aan een snellere montage daar slechts één stekker aan de buitenzijde direct ingestoken en vastgedraaid kan worden.

De frequentieregelaar, welke functioneert op een netvoeding van 1N~230V, garandeert een zeer stille werking en zorgt ervoor dat de snelheid traploos regelbaar is tussen 6 en 65 toeren per minuut. In combinatie met een besturing uit de TS-serie is de programmering van alle gewenste instellingen als: snelheden, soft start/soft stop, eindposities, etc. zeer eenvoudig en snel te realiseren.

Als noodbediening zijn de aandrijvingen voorzien van een kettingtakel zodat, in geval van een spanningsuitval, de deur handmatig kan worden geopend en gesloten.

Het nieuwe concept van de SE 8.65 FU heeft niet alleen het publiek tijdens de R+T vakbeurs positief verrast, maar ook de jury van de innovatieprijs en met gepaste trots meldt GfA elektromaten dan ook dat zij voor de vierde maal een innovatieprijs van de R+T heeft ontvangen!

De SE 8.65 FU is vanaf begin 2016 leverbaar, maar binnenkort kunt u al de technische specificaties bekijken en downloaden via: https://www.rda-bv.nl/downloads/folders/

Voor meer informatie over dit nieuwe product kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: +31 – (0)416 66 00 44, of: https://www.rda-bv.nl/contact/.