Veiligheid en meedenken zijn twee van de waarden welke bij RDA hoog in het staan. Om de installatie van een veilige deuraandrijving eenvoudiger te maken en de montagetijd te verkorten bieden wij complete onderloopbeveiligingen aan welke modulair opgebouwd zijn.

De sets zijn voorzien van: een spiraalkabel, aansluitdoos met module 2 (master), aansluitdoos met module 3 (slave), verbindingskabel (verkrijgbaar in diverse lengtes) en een set OPTO sensoren met LED indicatie. De verschillende componenten worden eenvoudig en overzichtelijk verbonden met behulp van stekkers wat de montagetijd verkort en de kans op storingen verkleint.

De verschillende onderdelen zijn tevens los verkrijgbaar en de sets zijn in diverse samenstellingen verkrijgbaar. Zo kan gekozen worden voor een samenstelling met verbindingskabels met afwijkende lengtes en kan een set worden geleverd met één aansluitdoos met module 2 (de zender van de OPTO sensoren wordt dan voorzien van een langere kabel met stekker). De sets kunnen ook geleverd worden met één of slapkabelschakelaars en/of een loopdeurcontact.

Met dit modulaire systeem is het mogelijk een spiraalkabel met 4 draden of met 5 draden toe te passen zodat dit systeem universeel toepasbaar is in combinatie met diverse typen besturingen.

Heeft u interesse over vragen? aarzel niet en neem contact met ons op via: info@rda-bv.nl of bel ons op +31 – (0)416 660044