Om zeer zware gebalanceerde deuren op een veilige manier en eenvoudig te kunnen bedienen hebben wij een aantal robuuste aandrijvingen voor u geselecteerd welke speciaal zijn ontwikkeld voor het aandrijven van deze sectionaaldeuren..

De aandrijvingen zijn verkrijgbaar met een koppel van 170Nm en hiermee geschikt is voor gebalanceerde deuren tot 900Kg en een koppel van 250Nm welke toegepast kan worden op deuren tot maar liefst 1.200Kg!

De modellen zijn alle voorzien van een noodkettingtakel en zijn leverbaar met een frequentieregelaar op de elektromotor. Met de standaard “plug and play” kabel van GfA, welke in verschillende lengtes verkrijgbaar is, kunnen deze aandrijvingen eenvoudig aangesloten worden op de TS-besturingen van GfA.
Hieronder vind u een tabel met de technische specificaties van de aandrijvingen.

Deze aandrijvingen kunnen eenvoudig en snel worden gemonteerd en bevestigd met behulp van 4 schroefgaten (M8x16) welke zich aan beide zijden van de vertraging bevinden. Zie afbeelding A.
Ook is het mogelijk de aandrijvingen te bevestigen met de meegeleverde pendelvoet. Zie afbeelding B.

Wilt u meer weten over deze aandrijvingen? aarzel dan niet en neem contact met ons op via: sales@rda-bv.nl of bel +31 – (0)416 66 00 44.