Frequentie geregelde sectionaaldeur aandrijving.

RDA b.v. levert sinds jaren, met succes, een zeer complete lijn industriele sectionaaldeur aandrijvingen ten behoeve van het veilig & comfortabel openen & sluiten van industriele sectionaaldeuren.

Wij melden u dat wij onlangs ons programma hebben uitgebreid met een nieuwe aandrijving welke is voorzien van een frequentieregelaar op de motor, de SE 6.80 FU.

De SE 6.80 FU aandrijvingen hebben een koppel van 60Nm en kunnen worden uitgevoerd met 3 typen noodbedieningen, te weten: noodhandslinger, noodkettingtakel of noodontkoppeling (LET OP: VEERBREUKBEVEILIGING VERPLICHT!). De eindafstelling gebeurt eenvoudig middels een ingebouwde digitale encoder.  

De frequentieregelaar welke op de SE 6.80 FU is gemonteerd zorgt voor een regelbare snelheid (van min. 15 Rpm. tot max. 80 Rpm.) en een soft start / soft stop welke ervoor zorgt dat de deur bij een open- of sluitbediening rustig naar de ingestelde maximale snelheid versnelt en dat de deur, bij het bereiken van de eindpositie, geen abrupte stop te verduren krijgt. Dit draagt bij aan een langere levensduur van de deur.

Het instellen van de versnelling, vertraging & minimale- & maximale deursnelheid kan eenvoudig worden uitgevoerd via de inmiddels bewezen besturing, type: TS970 welke op praktisch alle industriele aandrijvingen wordt toegepast. 

De nieuwe aandrijvingen, type: SE 6.80 FU kenmerken zich onder andere door:

  • Zeer hoge kwaliteit door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen
  • Eenvoudige montage dankzij voorgemonteerde onderdelen & stekkerverbindingen
  • Veilige werking dankzij toepassing van besturing met CE certificering (DIN EN12445 – DIN EN12978) 
  • Eenvoudige programmering middels reeds bekende besturing, type: TS970 met simpele programmastructuur

Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: +31 – (0)416 66 00 44, of: https://www.rda-bv.nl/contact/.