WSD-IP6510 juli jongstleden meldde wij u dat RDA bv de nieuwe besturing van GfA, type: TS971 in het leveringsprogramma heeft opgenomen. Deze TS971 is onder andere voorzien van een geïntegreerd draadloos overdrachtsysteem, type: WSD t.b.v. de onderloopbeveiliging.

Bij deze melden wij u dat RDA vanaf heden tevens de nieuwe extra waterdichte behuizing (2) t.b.v. de deurzender (1) in ons programma hebben opgenomen.

Wij raden u sterk aan gebruik te maken van deze extra behuizing wanneer gebruik wordt gemaakt van een draadloos overdrachtsysteem (WSD) in geval van een wasstraat. De standaard bescherming van de deurzender bedraagt IP65, dit houdt in dat deze stof- en spatwaterdicht zijn. Echter in geval van een wasstraat is het water met agressieve chemische stoffen gemend welke op termijn de rubberen afdichtingen van de behuizing beschadigen. De nieuwe extra behuizing biedt in deze situaties een aanvullende veiligheid.

In de afbeelding vindt u het betreffende artikelnummer.

Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: +31 – (0)416 66 00 44, of: https://www.rda-bv.nl/contact/