bewegingsmelders RADAR-3K & RADAR-6K

RDA b.v. levert al sinds enkele jaren, met succes, een eigen lijn toebehoren t.b.v. de aansturing van  deuren en poorten.

Wij melden u dat wij deze lijn onlangs hebben uitgebreid met 2 nieuwe typen bewegingsmelders, typen: RADAR-3K & RADAR-6K. welke zich kenmerken door een zeer eenvoudige installatie & programmering.

De nieuwe bewegingsmelder, type RADAR-3K,  is voorzien van 1 relaisuitgang (NO/NC) en is ontwikkeld voor het aansturen van automatische deuren. De RADAR-3K  is geschikt voor een maximale montagehoogte tot 3 meter en garandeert een werkoppervlak van 1 tot 7 m2.  De lens is te richten zodat het gewenste oppervlak wordt gescand. De instelling geschied eenvoudig middels 2 potmeters en een jumper. De RADAR-3K is voorzien van een LED aan de voorzijde welke oplicht zolang de relaisuitgang is geactiveerd.

De nieuwe bewegingsmelder, type RADAR-6K,  is voorzien van 1 relaisuitgang (NO/NC) en is ontwikkeld voor het aansturen van industriele automatische deuren. De RADAR-6K  is geschikt voor een maximale montagehoogte tot 6 meter en garandeert een werkoppervlak van 3 tot 30 m2.  De lens is te richten zodat het gewenste oppervlak wordt gescand. De instelling geschied eenvoudig middels 2 potmeters en DIP-schakelaars. De RADAR-6K is voorzien van een LED aan de voorzijde welke oplicht zolang de relaisuitgang is geactiveerd.

Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: +31 – (0)416 66 00 44, of: https://www.rda-bv.nl/contact/. Tevens vindt u de handleidingen van beide bewegingsmelders op onze website: https://www.rda-bv.nl/downloads/handleidingen/.