Met gepaste trots melden wij dat vanaf heden onze nieuwe compacte ontvanger met 2 programmeerbare uitgangen, type: MINI868-2K uit voorraad leverbaar is. De MINI868-2K is zeer geschikt voor het aansturen van elektrisch aangedreven deuren, poorten, slagbomen of andere automatiseringen, maar kan ook verlichting of andere apparaten bedienen dankzij de simpel te programmeren uitgangen.

Door de geringe afmetingen is de MINI868-2K in praktisch iedere behuizing in te bouwen (ook in een muurdoos met een diameter van ⌀: 60mm).

De ontvanger werkt op een voeding van 12…24Vac/dc, heeft een geheugen voor wel 200 zenders en is compatibel met alle zenders van RDA bv met frequentie: 868MHz/KeeLoq.

De functies van de twee uitgangen (1x wissel / 1x N.O.) zijn in te stellen als:

  • monostabiel (MONO), pulsfunctie met instelbare tijd (seconden/minuten) van de puls
  • bistabiel (BI), aan/uit functie 
  • tijdelijke schakeling (MOM), de uitgang schakelt zolang de knop van de zender ingedrukt is   

De zenders van RDA bv kunnen eenvoudig en snel via de ontvanger of via een reeds aangeleerde zender aangemeld worden.
Het is mogelijk het hele geheugen of één zender te wissen. In het laatste geval dient de betreffende zender wel aanwezig te zijn. 
Het toevoegen of wissen van extra zenders kan geblokkeerd worden zodat extra zenders niet ongewenst aangeleerd of gewist worden.
Ook kan het reeds aangeleerd aantal zenders in de ontvanger uitgelezen worden.

In het geval dat er werkzaamheden aan de deur of poort uitgevoerd moeten worden is het mogelijk om via een serviceslot de aangeleerde zenders tijdelijk te blokkeren via een “masterzender” zodat de werkzaamheden tijdens onderhoud of een reparatie veilig uitgevoerd kunnen worden.

Voor vragen over en interesse in deze kleine alleskunner kunt u nu contact opnemen via: +31 – (0)416 660044 of mailen naar: sales@rda-bv.nl.