RDA b.v.levert sinds jaren, met succes, beveiligingen t.b.v. een veilige & comfortabele aansturing van deuren, poorten, slagboomsystemen & zonwering.

Wij melden u dat wij onlangs ons programma beveiligingen hebben uitgebreid met een nieuw programma lichtgordijnen, type: LIGI-serie.

De lichtlijsten van de LIGI-serie zijn speciaal ontwikkelt voor toepassing als onderloopbeveiliging en voldoen aan de Europese richtlijnen: EN12453 & EN12978. Een set lichtlijsten bestaat uit een zender & ontvanger met actieve beveiligingshoogte: 2512mm., is universeel toepasbaar op praktisch elke aandrijving met besturing voor deuren & poorten en is robuust, compact & laat zich eenvoudig aansluiten middels de meegeleverde bekabeling (1x 5 meter & 1x 15 meter).

De LIGI-serie werkt op een voeding van 10…30Vdc en wordt middels de meegeleverde bekabeling aangesloten op de OPTO-ingang van een deur- of poortbesturing. Dankzij de geringe afmetingen, blankingsysteem welke een deurbeweging herkent en eenvoudige bevestiging, is het mogelijk de  lichtlijsten in de looprails van de deur te plaatsen om zo een optimale beveiliging te garanderen.

De lichtlijsten zijn voorzien van een kortsluitvaste OPTO-uitgang met test ingangen. Het is tevens mogelijk om een halve deuropening te realiseren dankzij de geïntegreerde intelligente elektronica.

De lichtlijsten uit de LIGI-serie kenmerken zich onder andere door:

  • Zeer hoge kwaliteit door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen.
  • Robuust uitgevoerd
  • Hoge beschermingsgraad (IP67)
  • Veilige werking dankzij toepassing van nieuwe technologie
  • Gunstige prijsstelling.
  • Breed inzetbaar dankzij compacte afmetingen
  • Eenvoudige installatie

Voor meer informatie hierover, kijk op: https://www.rda-bv.nl/wp-content/uploads/2011/02/RDA-Lichtlijsten-folder.pdf. u kunt ook met ons contact opnemen via telefoonnummer: +31 – (0)416 66 00 44, of: https://www.rda-bv.nl/contact/.