RDA b.v.levert sinds jaren,met succes, een compleet programma inductielussen & lusdetectoren ten behoeve van het veilig & comfortabel bedienen van deuren, poorten en slagbomen.

Wij melden u dat wij onlangs ons programma inductielusdetectoren hebben uitgebreid met een nieuwe modellijn, type: ProLoop2.

Deze zeer betrouwbare lusdetectoren bewaken & evalueren continu de aangesloten lus(sen) en detecteren zo wanneer er zich een metalen object op de lus(sen) bevindt. De ProLoop2 is voorzien van een uitgebreid programma welke snel & eenvoudig te configureren is middels 2 toetsen en een display welke is voorzien van backlight voor een betere afleesbaarheid.  

De ProLoop2 heeft een bredere lusinductiviteit (20µH-1000µH), is sneller (de reactietijden zijn drastisch verlaagd en dus stabieler bij minder goede lussen) en de schakeltijden van de kanalen zijn verhoogd, nu 25ms (één loop device) en 50ms (twee loop device).

Tevens beschikt de ProLoop2 over een nieuwe functie: maximale aanwezigheid. Dit houd in dat het mogelijk is om de uitgang bij een permanente bezetting na ingestelde tijd weer in te schakelen. Bijvoorbeeld als men een metalen voorwerp op de lus legt om dan ongewild binnen te kunnen komen (inbraak).  

Het opnieuw opstarten van de ProLoop2 na een onderbreking van de voeding is aangepast zoals de praktijk. De uitgang zal niet geactiveerd worden voordat de initialisatie is afgerond.

De nieuwe lusdetctoren, type: ProLoop2 kenmerken zich onder andere door:

  • Zeer hoge kwaliteit door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen
  • Breed inzetbaar dankzij vele functies & flexibele instellingen
  • Eenvoudige bediening met 2 toetsen & display met backlight
  • Automatisch meten & weergeven van de lusinductiviteit
  • Storingsweergave op het display
  • Zeer korte installatietijd dankzij gemakkelijke programmering en simulatiemogelijkheid

Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: +31 – (0)416 66 00 44, of: https://www.rda-bv.nl/contact/.