Nieuwe mini ontvanger van RDA, type: NANO.RDA b.v. levert sinds jaren, met succes, afstandsbedieningen t.b.v. een veilige & comfortabele aansturing van deuren, poorten, slagboomsystemen & zonwering.

Wij melden u dat wij onlangs ons programma afstandsbedieningen hebben uitgebreid met een nieuwe universeel toepasbare externe mini ontvanger, type: NANO/150.

De mini ontvanger, type: NANO/150 is universeel toepasbaar op praktisch elke aandrijving met besturing voor deuren, poorten, slagbomen of zonwering en is zeer prijsgunstig, compact, laat zich eenvoudig aansluiten middels schroefconnectoren en is snel te programmeren dankzij een drukknop met geïntegreerde indicatieLED.

De mini ontvanger werkt op een veilige frequentie met rolling code (868MHz/KeeLoq) welke een betrouwbare & veilige werking garandeert en is te gebruiken in combinatie met de reeds bekende handzenders van RDA, typen: NEO-serie & VICTORY-serie.

Het geheugen biedt plaats voor het aanleren van maar liefst 150 handzenders en zorgt ervoor dat de NANO/150 toepasbaar is op locaties met veel gebruikers als: parkeerplaatsen, appartementencomplexen en bedrijven.

De mini ontvanger NANO/150 kenmerkt zich onder andere door:

  • Zeer hoge kwaliteit door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen.
  • Zeer goed bereik (optionele antenne kan worden aangesloten om het bereik nog groter te maken).
  • Veilige werking dankzij Rolling Code (KeeLoq).
  • Gunstige prijsstelling.
  • Zeer compacte afmetingen (64x42x22mm).
  • Eenvoudige installatie & programmering d.m.v. drukknop met indicatieLED.

Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: +31 – (0)416 66 00 44, of: https://www.rda-bv.nl/contact/.