Zeer zware opsteekaandrijving met ingebouwde valbeveiliging

RDA b.v. levert sinds jaren, met succes, een zeer complete lijn industriele opsteekroldeur aandrijvingen met ingebouwde afrolbeveiliging ten behoeve van het veilig & comfortabel openen & sluiten van industriele roldeuren.

Wij melden u dat wij onlangs ons programma hebben uitgebreid met een nieuwe, zeer krachtige aandrijving voor extreem zware roldeuren, type: SI 500.10 FU.

De SI 500.10 FU aandrijvingen hebben een koppel van maar liefst  5000Nm, zijn voorzien van een ingebouwde afrolbeveiliging  en een frequentieregelaar welke op de motor is gemonteerd. De SI 500.10 FU aandrijvingen kunnen worden uitgevoerd met 2 typen noodbedieningen, te weten: noodhandslinger of noodkettingtakel. De eindafstelling gebeurt eenvoudig middels een ingebouwde digitale encoder.

De frequentieregelaar welke op de SI 500.10 FU is gemonteerd zorgt voor een regelbare snelheid (van minimaal 4 Rpm. tot maximaal 10 Rpm.) en een soft start / soft stop welke ervoor zorgt dat de deur bij een open- of sluitbediening rustig naar de ingestelde maximale snelheid versnelt en dat de deur, bij het bereiken van de eindpositie, geen abrupte stop te verduren krijgt. Dit draagt bij aan een langere levensduur van de deur.

Het instellen van de versnelling, vertraging & minimale- & maximale deursnelheid kan eenvoudig worden uitgevoerd via de inmiddels bewezen besturing, type: TS970 welke op praktisch alle industriele aandrijvingen wordt toegepast.

De nieuwe aandrijvingen, type: SI 500.10 FU kenmerken zich onder andere door:

  • Zeer hoge kwaliteit door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen
  • Eenvoudige montage dankzij voorgemonteerde onderdelen & stekkerverbindingen
  • Veilige werking dankzij toepassing van ingebouwde valbeveiliging en besturing met CE certificering (DIN EN12445 – DIN EN12978)
  • Eenvoudige programmering middels reeds bekende besturing, type: TS970 met simpele programmastructuur

Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: +31 – (0)416 66 00 44, of: https://www.rda-bv.nl/contact/.