Wij zijn blij u te kunnen informeren dat onze nieuwe, snelle elektromechanische draaipoortaandrijving met schroefspindel, type: RAY3024F, vanaf heden te bestellen zijn.

RAY3024F:

De draaipoortaandrijving, type: RAY3024F is een hi-tech systeem welke speciaal ontwikkeld is voor draaipoorten met vleugels tot 3.000mm welke intensief worden gebruikt en snel moeten kunnen worden geopend en/of gesloten. De snelheden voor het openen en sluiten zijn onafhankelijk van elkaar instelbaar (zeer belangrijk voor een veilige sluitbeweging!). Om een duurzame en geruisloze werking te garanderen vertraagt de RAY3024F voor het bereiken van een eindpositie. De aandrijvingen zijn eenvoudig te installeren omdat de montagebeugels op één lijn zitten en onderscheiden zich onder andere door de geïntegreerde LED verlichting, geruisloze en stabiele werking, modern design en hoogwaardige afwerking. Met RAY3024F bieden wij een veilige en comfortabele oplossing voor praktisch iedere draaipoort.

De RAY3024F is voorzien van een snelle, geruisloze 24Vdc motor, noodontkoppeling en geïntegreerde LED verlichting welke de toegang tot iedere woning duidelijk verlicht. De robuuste behuizing is gemaakt van aluminium welke is voorzien van een poedercoating en is afgewerkt met UV-bestendige kunststof in donker grijze kleur: RAL7016!.

De bijbehorende intelligente microprocessorbesturing met vele mogelijkheden, type: 14A(B2F), laat zich eenvoudig programmeren dankzij de programmeerunit met duidelijk display, type: DYL, welke is voorzien van 1,2 meter kabel zodat instelling van het menu staand kan worden uitgevoerd. De 14A of ook wel: ONE FOR ALL is tevens toe te passen op alle overige 24Vdc hekaandrijvingen van RDA en is dus zeer breed inzetbaar. Buiten uitgebreide mogelijkheden als: obstakeldetectie, slow down, automatisch sluiten, deelopening, etc., voor het bedienen van een poort kan met de 14A ook 24Vdc buitenverlichting van ons GARDEN LIGHT CONCEPT worden aangestuurd.

Met RAY3024F zijn tevens diverse optionele uitbreidingen mogelijk als: elektrisch slot en noodbatterijen welke na uitval van de netvoeding nog een aantal bewegingen garandeert. Wanneer de noodbatterijen leeg zijn kunnen de aandrijvingen worden ontkoppeld met behulp van de achterzijde van de handzenders, type: SUB, zodat de poort handmatig geopend en gesloten kan worden.