Transpondersysteem, GoFree

RDA b.v. levert al sinds enkele jaren, met succes, een eigen lijn toebehoren t.b.v. de aansturing van deuren en poorten.

Wij melden u dat wij deze lijn onlangs hebben uitgebreid een compleet programma draadloze transponders, de FREE serie.

Deze FREE serie maakt het mogelijk deuren, poorten of slagbomen draadloos en hands-free te openen. Wanneer een persoon of voertuig met een transponder in het bereik van een antenne komt, zal de antenne de betreffende transponder activeren. Deze transponder zal een signaal naar een ontvanger sturen welke de deur, poort of slagboom opent. Dit signaal heeft een bereik tot maximaal 100 meter.

Het systeem is ideaal toepasbaar voor toegangscontrole in bijv.: kantoren, zorgtehuizen, ziekenhuizen, etc. en voor het automatiseren van industriele deuren, poorten & slagbomen. Hieronder vindt u een link welke een film opent met een impressie van het systeem.

RDA_FREE

Het draadloze FREE systeem kenmerkt zich onder andere door:

  • Zeer hoge kwaliteit door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen.
  • Modern & robuust design.
  • Brede inzetbaarheid dankzij het complete programma.
  • Eenvoudige installatie & programmering.

Voor meer informatie hierover kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer: +31 – (0)416 66 00 44, of: https://www.rda-bv.nl/contact/. Tevens vindt u de handleidingen van de FREE serie op onze website: https://www.rda-bv.nl/downloads/handleidingen/.