[rev_slider alias="homepagina"]

Nieuws

Nieuws RDA

Op deze pagina vindt u het nieuws overzicht van RDA. Kijk hier voor recente nieuws of nieuwe ontwikkelingen bij RDA.

NIEUWE SCHUIFPOORTAANDRIJVINGEN VAN RDA

NIEUWE SCHUIFPOORTAANDRIJVINGEN VAN RDA

Onze nieuwe lijn aandrijvingen voor schuifpoorten heeft tal van oplossingen voor thuis of industrie. De aandrijvingen zijn ontwikkeld voor ingangen met de meest uiteenlopende afmetingen, poorten van verschillende gewichten (tot wel 8.000Kg!), schuine toegangen of beperkte ruimtes.
Met onze producten is de oplossing dichtbij!

15 december 2021 0 Comments

NIEUWE DRAAIPOORTAANDRIJVINGEN VAN RDA

NIEUWE DRAAIPOORTAANDRIJVINGEN VAN RDA

Om meer mogelijkheden, degelijke kwaliteit en scherpe prijs te kunnen blijven garanderen bieden wij vanaf 01 januari een uitgebreide lijn met nieuwe draaipoort aandrijvingen aan. Ons assortiment aandrijvingen voor enkele of dubbele draaipoorten bevat modellen voor opbouw, met knik arm en voor plaatsing ondergronds. Deze aandrijvingen kenmerken zich door een elegant design en hoogwaardige kwaliteit door toepassing van innovatieve grondstoffen.

14 december 2021 0 Comments

COVID-19

COVID-19

Om uw en onze veiligheid te garanderen hebben wij onze bedrijfsvoering aangepast op de door de overheid gestelde maatregelen. Deze maatregelen kunnen van dag tot dag aangepast worden en wij zullen ons ervoor inzetten deze zo snel mogelijk op te volgen. Uiteraard zullen wij ons er tevens voor inzetten de leveringen en dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge niveau te houden.

17 maart 2020 0 Comments