20150908_110003-300x169Al sinds 2004 is RDA een bekende naam op het gebied van aandrijvingen, besturingen en toebehoren voor deuren, hekken en slagboomsystemen.

Buiten het leveren van een zeer uitgebreid leveringsprogramma verleggen wij tevens graag regelmatig onze technische grenzen en ontwikkelen wij, met onze klanten, producten naar wensen vanuit de markt. De  vele uitdagingen welke wij voorgeschoteld krijgen wakkert ons enthousiasme aan om gepaste oplossingen te vinden op specifieke vraagstukken. Om deze reden hebben wij de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in Research and Development en onze eigen productie. Na een eigen lijn besturingen voor branddeuren en laadbruggen voegen wij nu een eigen frequentieregelaar toe welke de basis wordt voor een flink aantal besturingen welke wij op maat voor onze klanten ontwikkelen en produceren.

Deze frequentieregelaars, model: Goodrive-10, is geschikt voor elektrische aandrijvingen tot 2,2Kw en is voorzien van een afneembaar display welke eventueel eenvoudig in de deksel van een besturing kan worden gemonteerd. Standaard is de Goodrive-10 geschikt voor toepassing bij zwaar industrieel gebruik, maar in combinatie met een netfilter kan de goodrive-10 tevens worden ingezet bij licht industrieel- of huishoudelijk gebruik.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via: T.: +31 -(0)416 66 00 44 of E.: info@rda-bv.nl