Vanwege groei van ons bedrijf en de ambitie verder te groeien is bij ons ruimte ontstaan voor iemand die diverse activiteiten op het gebied van techniek goed kan coördineren, zelf technische input geeft en projecten & orders efficiënt kan behandelen.

 

OVER RDA bv:

Sinds 2004 ontwikkelt, produceert & levert RDA bv aandrijvingen, besturingen & toebehoren voor deuren, hekwerken & slagboomsystemen. Buiten een standaard leveringsprogramma verleggen wij tevens graag onze technische grenzen met het zoeken naar klantgerichte situaties in overleg met onze klanten.

RDA staat bekend om een hoge kwaliteit, deskundigheid en service gerichte houding.

Op de werkvloer heerst een no-nonsens mentaliteit en vindt je een hoge mate van gedrevenheid en collegialiteit.

 

De functie:

In deze functie vertaal je de wensen van de klant voor onze ontwikkeling, verleen je technische ondersteuning (telefonisch of, indien noodzakelijk, ter plaatse) en ondersteun je de productie daar waar nodig.

 

Wij vragen:

>  Kennis & ervaring MBO+ niveau (automatiserings- energietechniek & elektronica)

>  Communicatieve vaardigheden

>  Kwaliteitsbesef en servicegerichte & commerciële houding

>  Beschikking over kennis van Nederlandse, Engelse & Duitse taal (woord & geschrift)

>  Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Waalwijk (Noord Brabant)

 

Wij bieden:

Een veelzijdige en zelfstandige functie met ruimte voor initiatief binnen een kleine transparante organisatie (10 werknemers) waar een fijne en gedreven werksfeer aanwezig is. Tevens bieden wij de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en, indien je binnen onze organisatie past, vooruitzicht op een vaste aanstelling.

 

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan met regelmatig een nieuwe uitdaging en ben jij stressbestending en oplossingsgericht? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan het onderstaande adres. (bij voorkeur ontvangen we deze per E-mail)

 

RDA bv

t.a.v.: C. Ribbers

Parallelweg 3B

5165 RE Waspik

E-mail: c.ribbers@rda-bv.nl